Dolar5.74385.7669
Euro6.37606.4016

Dernek Başkanımız Şükrü Can, Ankara İnanç Özgürlüğü Platformu'nun 16 Eylül 2017'de düzenlediği, Arakan ve mazlum halklar için basın açıklamasında konuştu.
Dernek Başkanımız Şükrü Can, 15 Temmuz Darbe Girişiminin yıldönümünde Cumhurbaşkanlığı Külliyesindeki nöbete katılmıştır.
15 Temmuz Hain Darbe Kalkışmasının 1. Yıldönümü vesilesiyle derneğimizde istişare yapılmıştır. Dernek Başkanımız Şükrü Can, günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yapmıştır. 15 Temmuz özelinde, Allah yolunda canını veren tüm şehitlerimize rahmet, ailelerine sabır gazilerimize de hayırlı sağlıklı uzun ömürler dileriz.
KARDELEN-DERNEĞİ; Hizmet-İş Sendikası İFTARI, 7 Haziran Çarşamba, Emek Konukevi Altındağ'da yapılmıştır. Allah kabul etsin.
Kardelen Derneği İftar 2017
Kardelen Derneği olarak 16 Nisan 2017 Halk oylamasında EVET diyoruz.
Değerli kardeşlerim, Bu haftaki Çarşamba programında Süleyman DEMİR Hocamız "Kur'an'da Dua Kavramı" konulu sunumuyla bizlerle birlikte oldu.
Kardelen Derneği Başkanı Şükrü CAN ve Ankara Yardımeli Derneği Başkanı Dr. Mehmet SILAY, İskilipli Atıf Hoca'yı Kabri başında andı.
Ülke ve insanımıza ilmî, idarî, iktisadî, içtimaî, dinî ve siyasî alanlarda takdire şâyân olan hizmetlerde bulunan din ve devlet büyükleri ile ilim ve fikir ehli insanları, ölüm yıldönümleri dolayısıyla minnet, mağfiret ve şükranla anarak ruhlarına rahmet dilemeyi ilke edinen YOYAV, Kilisli Muallim Rif’at’ı vefatının 64. yıldönümü dolayısıyla 22 Şubat 2017 Çarşamba günü düzenlediği 5. anma toplantısında bir kere daha rahmet ve mağfiret niyazıyla andı. Bu vesîleyle tertiplediği “Kültür Kenti Kilis’in Yetiştirdiği Bilge İnsan Muallim Rif’at” paneline çok sayıda Kilisli ile Dernek Başkanımız Şükrü CAN'da katıldı.
Yaşanabilir Şehir Platformu’ndan “Süpürgeni al da gel” eylemi Değerli ,Kamuoyu ve Basın Yaklaşık dört yıldır Ankara’nın Kızılay, Sıhhıye, Ulus gibi merkezi semtleri başta olmak üzere bir çok yerinde cadde ve sokaklara , üzerlerinde müstehcen resimler ve telefon numaraların bulunduğu kartlar atılarak, insanlar fuhuşa teşvik edilmektedir...
 4  ...

DR. MEHMET SILAY