Dolar6.75606.7831
Euro7.42477.4544

Kardelen Derneği Başkanı Şükrü CAN ve Ankara Yardımeli Derneği Başkanı Dr. Mehmet SILAY, İskilipli Atıf Hoca'yı Kabri başında andı.
Ülke ve insanımıza ilmî, idarî, iktisadî, içtimaî, dinî ve siyasî alanlarda takdire şâyân olan hizmetlerde bulunan din ve devlet büyükleri ile ilim ve fikir ehli insanları, ölüm yıldönümleri dolayısıyla minnet, mağfiret ve şükranla anarak ruhlarına rahmet dilemeyi ilke edinen YOYAV, Kilisli Muallim Rif’at’ı vefatının 64. yıldönümü dolayısıyla 22 Şubat 2017 Çarşamba günü düzenlediği 5. anma toplantısında bir kere daha rahmet ve mağfiret niyazıyla andı. Bu vesîleyle tertiplediği “Kültür Kenti Kilis’in Yetiştirdiği Bilge İnsan Muallim Rif’at” paneline çok sayıda Kilisli ile Dernek Başkanımız Şükrü CAN'da katıldı.
Yaşanabilir Şehir Platformu’ndan “Süpürgeni al da gel” eylemi Değerli ,Kamuoyu ve Basın Yaklaşık dört yıldır Ankara’nın Kızılay, Sıhhıye, Ulus gibi merkezi semtleri başta olmak üzere bir çok yerinde cadde ve sokaklara , üzerlerinde müstehcen resimler ve telefon numaraların bulunduğu kartlar atılarak, insanlar fuhuşa teşvik edilmektedir...
Kardelen Derneği Kış Pikniği 2017
Dernek Başkanımız Şükrü CAN, TRT Türkiye'nin Sesi Radyosunda Kardelen Derneği ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
Dernek Başkanımız Şükrü CAN, Hatay İnşa Derneğini ziyaret etti
Hizmetten Darbeye Gülenizm'in Soykütüğü - Prof. Dr. Adem Çaylak'ın sunumuyla Kardelen Derneğinde gerçekleşti
Dernek Başkanımız Şükrü Can, Kuran Şairi Mehmet Akif Ersoy'u anma programına katılmıştır. Bu vesile ile Mehmet Akif'e Allah'tan rahmet diliyoruz.
Hizmetten Darbeye Gülenizm'in Soykütüğü - Prof. Dr. Adem Çaylak 28 Aralık 2016 Çarşamba, Saat: 20:30, Kardelen Derneği Keçiören
Derneğimiz de Esnar Muhacir Kardeşliği paneli yapıldı
 5  ...