Dolar5.74385.7669
Euro6.37606.4016

Ankara’daki terör saldırısında hayatını kaybeden Feyza Acısu’nun anne ve babası Nazife Acısu ile Selahattin Acısu patlamanın olduğu yeri ziyaret etti. Ve BİZ de Müslümanlar olarak oradaydık.
Dernek Başkanı Şükrü CAN, Akabe Darıca Ribatına katılarak derneğimizin faaliyetlerini anlattı.
Dernek başkanımız sayın Şükrü CAN, Yardımeli, Hayır Köprüsü isimli programa katılarak Hilal Tv izleyenleri ile buluştu.
Çarşamba konferanslarında bugün ilahiyatçı Dr Sıddık BAYSAL, "İHLAS VE NİFAK" konulu sunumuyla bizlerle olacak. Adres: Keçiören Belediyesi arkası İçöz deresi sokak No:19 Saat:20.00
2 MART 2016 ÇARŞAMBA Konferansa bekleriz
BAYANLARA KONFERANS - Maun Suresi Dr. Sıddık BAYSAL 28 Şubat 2016 Pazar, Saat: 13:30
Dr. Uğur Eleman hocamızın hazırlayıp sunduğu Ayet Ayet Şahsiyet İnşası Konferanslarının ilki gerçekleşti.
Müslümanlar ile Dayanışma Platformu'nun (Araştırma ve Kültür Vakfı, İlmi ve Kültürel Araştırmalar Vakfı (İLKAV), Kardelen Derneği, Medeniyet Vakfı) düzenlediği) Güneydoğu'daki terör mağdurları için Diyarbakır'a 2 TIR yardım malzemesi gönderildi. [ VİDEO ]
Kardelen Derneğimizde gerçekleştirilen, Türkiye KAD-BİR'in öncülüğünde, ülke genelinde 200 STK'nın destek verdiği; Ali yapımızı tehdit eden tv dizilerinin gençlik ve aile üzerine oluşturduğu olumsuzlukların toplumda duyarlılık oluşturmak, erekli mercileri uyarmak amacıyla düzenlenen konferansa ait resimler...
Araştırma Kültür Vakfı ve Kardelen Derneği tarafından düzenlenen Panel'e ait resimler...
 8  ...